Zelf frisdrank maken

Leer hoe je in minder dan 5 minuten zelf frisdrank zal maken, zodat je lekker zal genieten van water met smaak, bovendien goedkoop en geen suikerbom.

Ik (Stef in heet Maleisië) hoor mijn moeder al eens zeggen: water is voor de boten. Mijn schoonmoeder gaat daar dan weer niet mee akkoord, want die vindt dat water voor de vissen is…

Hoe lekker water met citroensap drinken

Het is een algemeen feit dat water gezond is en dat we moeten proberen om dagelijks zo’n anderhalve tot twee liter water te drinken. Maar ik (Mia in warm Spanje – zin om hier eens op vakantie te komen?) heb het lastig om, ten eerste: te drinken en ten tweede: om water te drinken.

 • Hebt u soms ook genoeg van al dat water?
 • En hebt u ook al van alles geprobeerd om water toch wat aantrekkelijker te maken door het op te pimpen met een schijfje citroen, of met wat munt of met een stukje gember?

Wel…

 • dan heb ik misschien een oplossing zodat je toch die anderhalve tot twee liter water zonder problemen binnen krijgt….

Zelf frisdrank maken

Bovenstaande lekkere frisdrank gaat sneller binnen dan u denkt, je proeft zo goed als niets van de zure citroensmaak doordat de dadels dit maskeren en het water is ook geen water meer…. Smakelijk!

Zelf frisdrank maken
 
Werk
Koken
Totaal
 
Leer hoe je in minder dan 5 minuten zelf frisdrank zal maken, zodat je lekker zal genieten van water met smaak, bovendien goedkoop en geen suikerbom.
Geschreven door:
Soort recept: Drank
Cuisine: Strikt Paleo
Voor hoeveel personen: 1
Ingrediënten
 • anderhalve liter water
 • één halve citroen als het een grote citroen is, zo niet, een hele citroen
 • 3 Medjoul dadels
 • een blender
Bereiding
 1. Giet het water in de blender.
 2. Schil de citroen en verwijder de pitten en voeg bij het water.
 3. Ontpit de dadels en voeg bij het water en de citroen.
 4. Laat 30 seconden blenden op hoge snelheid of tot alle dadels volledig opgelost zijn en je zelf gemaakte frisdrank is klaar!

 

Deel je Dit Recept met je Vriendinnen en Vrienden? !


Ontvang de Gratis Paleo Cursus + Recepten in Email

Op dit moment halen + 10.000 lezers zoals U elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis Paleo recepten. Wilt ook U op de hoogte blijven, vul dan hieronder je beste e-mail adres in:

Laat Weten Wat Jij ervan Vindt!

*

Beoordeel dit recept: 5 Sterren is de Max➽: