Groentespaghetti

Makkelijk en zeer snel groentespaghetti recept, zodat je in minder dan een half uur heerlijk zal genieten van lekkere groenten met gehakt en een bord vol kleur!

Al de verschillende kleuren op uw bord, kunnen u alleen maar blij maken. De afwas achteraf, drie pannen, een kookpot met stoommand, de borden en het bestek, best wel wat werk maar dit zou u niet mogen tegenhouden om dit kleurrijk en vitaminerijk gerecht op tafel te zetten.

Voordeel is dan weer een zeer gevarieerde maaltijd: gekleurde groentespaghetti met boontjes, bloemkool en gehakt… dus toch wel wat gevarieerder dan een hamburger met friet en frisdrank uit de een of andere fastfoodzaak. Over frisdrank gesproken: lees hier verder om zelf je lekkerste frisdrank te maken.

Groentespaghetti

Om snel groenten te verwerken tot spaghetti is een juliennesnijder (mandoline) en vooral een spiraalsnijder ideaal, lees hier meer informatie over een spiralizer in een alweer lekkere groenteschotel van Mia.

Wil je eens een kijkje nemen in Mia’s keuken en daarbij genieten van een stressvrije vakantie in Spanje, dus ideaal om je batterijen weer op te laden of om je immuunsysteem weer aan te sterken, lees dan hier verder.

In onderstaand recept worden snijbonen verwerkt. Bonen zijn niet strikt paleo, maar zoals je ondertussen weet volgen wij het neo paleo dieet (voor meer uitleg, abonneer je op onze nieuwsbrief bovenaan rechts deze pagina).

Smakelijk!

Groentespaghetti
 
Werk
Koken
Totaal
 
Makkelijk en zeer snel groentespaghetti recept, zodat je in minder dan een half uur heerlijk zal genieten van lekkere groenten met gehakt en een bord vol kleur!
Geschreven door:
Soort recept: Snelle maaltijd
Cuisine: Neo Paleo
Voor hoeveel personen: 2
Ingrediënten
 • 2 grote courgettes
 • 2 grote wortels
 • ½ rode paprika
 • ½ bloemkool
 • ½ kg snijbonen
 • 250 gr kippengehakt
 • kokosolie
 • peper
 • rotszout
Bereiding
 1. Snijd met een juliennesnijder of met een spiralizer de courgettes en wortels in slierten.
 2. Snijd de paprika in fijne ringen
 3. Stoom de bloemkool en de snijbonen tot ze zacht zijn.
 4. Fruit ze even aan in wat kokosolie en kruid met peper en rotszout.
 5. Bak het gehakt in de kokosolie.
 6. Neem een wokpan met wat kokosolie en bak de groentenslierten en de paprika een paar minuten tot het rauwe eruit is, zorg dat er niet té veel vocht in de pan komt, kruiden met peper en zout en... je groentespaghetti is serverensklaar.

 

Deel je Dit Recept met je Vriendinnen en Vrienden? !


Ontvang de Gratis Paleo Cursus + Recepten in Email

Op dit moment halen + 10.000 lezers zoals U elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis Paleo recepten. Wilt ook U op de hoogte blijven, vul dan hieronder je beste e-mail adres in:

Laat Weten Wat Jij ervan Vindt!

*

Beoordeel dit recept: 5 Sterren is de Max➽: